Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Ζητήστε άδεια για προσγείωση...

Στο "Έχει έρθει διαβασμένος ο Χιμένεθ!" αναφέρω πως θα έρθει ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου. Ειλικρινά πίστευα πως το "διπλό" είχε σχεδόν ίσες πιθανότητες με τον άσσο αλλά σε καμία περίπτωση δεν περίμενα τέτοιο διασυρμό.

1) Χάνεις 2-1 από την Κέρκυρα στην Πάτρα. Χάνεις 1-0 στη Νέα Σμύρνη. Χάνεις 2-1 σε Τούμπα και Καβάλα. Και τέλος χάνεις 2-0 στο Καυταντζόγλειο. Τίποτα από τα παραπάνω δεν συγκρίνεται με το σημερινό. "Τεσσάρα" ρίχνεις δεν τρως. "Τεσσάρα" έριξες σε Άρη και Λάρισα. "Τεσσάρα" δεν τρως ούτε από τον Ολυμπιακό Βόλου ούτε από καμία άλλη ομάδα. Και ο Μέσι να σου βάλει μόνος του "τεσσάρα" σε ενοχλεί!

Σάχα κάτω, Καράμπελας κάτω και Δέλλας θλαση ενώ ο Βόλος πανηγυρίζει ένα από τα πολλά γκολ.


2) Αυτά που λέγαμε για επικοινωνιακά τρικ αλά Χιμένεθ συνέβησαν και σήμερα. Συντετριμένος, τσαντισμένος, ρεαλιστής ήταν ο Χιμένεθ απόψε και κατάφερε να διατηρήσει κόσμο και Original με το μέρος του.


Το πάει καλά το παλικάρι:


«Αυτοί που γεννήθηκαν ΑΕΚ και αγαπάνε την ΑΕΚ πρέπει να είναι εδώ! Δεν είναι υπεύθυνοι οι παίκτες. Εγώ θα πάω αύριο και θα δουλέψω. Μέχρι να κουραστώ θα σκοτώνομαι στη δουλειά. Δεν έχω κάτι άλλο να πω».


3) "...δεν προτίθενται να βάζουν 6-7 εκατ. ευρώ τον χρόνο ο καθένας για να συντηρείται μια κατάσταση αδιέξοδη." 
Ο Αδαμίδης τονίζει την αδυναμία Παππά και Νοτιά να συνεισφέρουν οικονομικά όπως παλιότερα. Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια, δίχως ψευδαισθήσεις, δίχως σάλτσες?Αεκτζήδες, ο Μπλάνκο δεν ανανεώνει γιατί δεν έχουμε 800 -> 900 -> 1000 χιλιάρικα να του δώσουμε για 3 χρόνια, ο Χιμένεθ μπήκε στη διαδικασία να "μετράει μέρες" διότι τα 700 χιλιάρικα που παίρνει είναι πολλά και ο κόσμος είναι στο όριο με την αγωνιστική εικόνα έχοντας ήδη έτοιμο το δραματικό έργο "Εξομολογήσεις ενός προπονητή", ο Σκόκο μάλλον φεύγει το καλοκαίρι γιατί 1εκ. δεν θα έχουμε να του δώσουμε και θα πορευτούμε με νέες αφίξεις. Και όχι τύπου "Καράμπελα"....ο Καράμπελας κόστισε αν θυμόσαστε καλά! Τύπου Μίτσελ, τύπου Νασούτι, τύπου Ντατόμο...Ξυπνάτε!






4) Ο Τζιμπούρ πήγε Ολυμπιακό. Άρα, υποθετικά, Μιραλάς και Πάντελιτς θα κάτσουν πάγκο. Γιατί αν δεν κάτσουν αυτοί θα κάτσει ο Ραφίκ και αυτό σημαίνει πολλά νεύρα για τον Αλγερινό!!! Τι να σκεφτόταν άραγε ο Μαρινάκης?


5) Ο κόσμος δεν έχει κανένα δικαίωμα να κατηγορήσει Αδαμίδη, Χιμένεθ, Παππά και Νοτιά. Ειδικά οι 2 τελευταίοι ενισχύουν οικονομικά την ομάδα, "καίγοντας" τα χρήματά τους. Κάποιοι ίσως πουν "αμα δεν θέλουν ας φύγουν". Και αν φύγουν ποιος θα έρθει? Ο Μπομπ Κοζώνης? Α, τον ξεχάσατε? Γιατί κάποιοι στην ΑΕΚ τον κάνατε θεό, κατηγορώντας την διοίκηση, ενώ τελικά ο ίδιος αποδείχθηκε απάτη!






Έτσι...για να κοπεί η πλάκα, το χιούμορ και τα "αεκτζιλίκια"!


MC

3 σχόλια:

  1. pwwwpwwwwww ta eipe ola eksw ap ta dontia!!! tha prepe na se diavazei oli i ellada twra, alla ti na ginei, meneis krifo talento!!!

    oso gia djebbour, an dn plakwthoun ligo ston olimpiako kathe xrono, dn tous paei kala i xronia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ti wraia to klima deixnei oti 8a perasei o panathinaikos tn aek sto kipello.sas parakalw plakw8eite metaksi sas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. some people some where were very happy last night......(financially)

    JD

    ΑπάντησηΔιαγραφή